Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatainak védelme számunkra különös aggodalomra ad okot. Ezért az Ön adatait kizárólag a törvényi rendelkezések alapján és a vonatkozó adatvédelmi előírásoknak megfelelően dolgozzuk fel. Az alábbiakban információkat talál arról, hogy milyen adatokat gyűjtenek webhelyünk látogatásakor vagy használatakor, valamint értékesítési partnerként fennálló szerződéses kapcsolat részeként, és hogyan kerül felhasználásra, feldolgozásra vagy továbbadásra.

Az adatvédelmi törvényért felelős testület:

Vitana-X Europe AG
Zugerstrasse 76b
CH-6340 Baar, Svájc
E-Mail: support@vitanax.com
(a továbbiakban: VITANA-X)

Az adatvédelemhez kapcsolódó jogok érvényesítéséhez vagy személyes adatainak felhasználásával, gyűjtésével vagy feldolgozásával kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot az adatvédelmi tisztviselőnkkel:

SBS DATA Protect GmbH, Hans-Henny-Jahnn-Weg 49, 22085 Hamburg, Mail: info@sbs-data.de

Az adatvédelmi nyilatkozatban megnevezett jogok érvényesítése vagy a személyes adatok felhasználásával, gyűjtésével vagy feldolgozásával kapcsolatos kérdések esetén az ügyfél kapcsolatba lép a fent említett adatvédelmi tisztviselővel.

A VITANA-X, mint az adatvédelmi előírásoknak megfelelően felelős szerv, elkötelezett amellett, hogy megvédje ügyfelei személyes adatait és magánéletét, és bizalmasan kezelje őket. A személyes adatok gyűjtése, tárolása, módosítása, továbbítása, blokkolása, törlése és felhasználása az alkalmazandó jogi rendelkezéseken, különösen az általános adatvédelmi rendeleten (GDPR) alapul.

A VITANA-X-en az ügyféladatokat műszaki és szervezeti biztonsági intézkedések védik illetéktelen személyek hozzáférése, véletlen vagy szándékos manipuláció, megsemmisítés vagy veszteség ellen. 

1. Hozzáférés az adatokhoz

Ha a weblapot információs célokra használja, a VITANA-X csak azokat a személyes adatokat gyűjti, amelyeket az ügyfél böngészője továbbít a VITANA-X szerverre. Ha az ügyfél meg akarja nézni a VITANA-X webhelyet, a VITANA-X a következő adatokat gyűjti, amelyek technikailag szükségesek a weboldal megjelenítéséhez az ügyfél számára, valamint a stabilitás és biztonság garantálásához:

IP-cím

A kérelem dátuma és időpontja

Az időzóna-különbség Greenwichi középidőhöz (GMT)

A kérelem tartalma (adott oldal)

Hozzáférési állapot / HTTP állapotkód

az egyes esetekben továbbított adatmennyiség

Weboldal, ahonnan a kérés származik

böngésző

Operációs rendszer és felülete

A böngészőszoftver nyelve és verziója

A webszerver azonban ezeket az adatokat más adatoktól elkülönítve tárolja, a VITANA-X nem tudja ezeket az adatokat egy adott személyhez rendelni.

Ez az adatfeldolgozás a 6. cikk (1) bekezdésének S.1 pontján alapul. f GDPR a VITANA-X jogos érdekeinek, nevezetesen az ajánlat optimalizálása érdekében.

2. Sütik használata

A fent említett adatok mellett a weboldal használatakor a sütik is az ügyfél számítógépén vannak tárolva. A sütik olyan kis szöveges fájlok, amelyeket az ügyfél által használt böngészőhöz rendelt merevlemezen tárolnak, és amelyeken keresztül bizonyos információk átjutnak arra a helyre, amelyen a sütik beállítódnak. A sütik nem futtathatnak programokat és nem vírusokat terjeszthetnek a számítógépére. Arra szolgálnak, hogy az Internet felhasználóbarátabbá és hatékonyabbá váljon.

A VITANA-X webhely a következő típusú sütiket használja, amelyek alkalmazási körét és működését az alábbiakban ismertetjük:

a) Az átmeneti sütik automatikusan törlődnek, amikor bezárja a böngészőt. Ez magában foglalja különösen a munkamenet cookie-kat. Ezek egy úgynevezett munkamenet-azonosítót tárolnak, amellyel a böngészőjéből származó különféle kérések hozzárendelhetők a közös munkamenethez. Ez lehetővé teszi számítógépének felismerését, amikor visszatér weboldalunkra. A munkamenet sütik törlődnek, amikor kijelentkezik.

b) A tartós sütik automatikusan törlődnek egy meghatározott időtartam után, amely a sütitől függően eltérő lehet. A sütiket bármikor törölheti a böngésző biztonsági beállításaiból.

c) A Flash cookie-kat nem a böngésző rögzíti, hanem a Flash plug-in. Ezek az objektumok a szükséges adatokat tárolják, függetlenül a használt böngészőtől, és nincs automatikus lejárat dátuma.

d) Harmadik fél sütiket nem a VITANA-X, hanem egy harmadik fél állítja be. Harmadik féltől származó sütiket például a Google Analytics szolgáltatásai hoznak létre, amelyek beépülnek a VITANA-X webhelybe. Ezeket a harmadik féltől származó sütiket a megfelelő szervezetek integrált beépülő moduljai vagy technológiái állítják elő. A VITANA-X nincs hatással ezeknek a szolgáltatásoknak vagy szervezeteknek a sütikére és adatvédelmi beállításaira, és kifejezetten rámutat arra, hogy a harmadik fél által használt szolgáltatásokra kizárólag a vonatkozó cookie- és adatvédelmi irányelvek vonatkoznak.

Az alábbi linkeken találhatók a cookie-kkal kapcsolatos információk a következő harmadik fél szolgáltatásokból:

Google Analytics:

www.google.com/intl/de/policies/technologies/cookies/

Az ügyfél beállíthatja böngészője beállításait az igényei szerint, és megtagadhatja a sütik elfogadását. Ha az ügyfél nem akarja, hogy a flash sütik feldolgozása megtörténjen, telepíteniük kell egy megfelelő kiegészítőt, pl. B. "Jobb adatvédelem" a Mozilla Firefox (https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/betterprivacy/) vagy az Adobe Flash Killer cookie a Google Chrome számára. Az ügyfél a privát mód használatával megakadályozhatja a HTML5 tárolóobjektumok használatát böngészőjében. A VITANA-X azt is javasolja, hogy manuálisan törölje rendszeresen a sütiket és a böngésző előzményeit. A VITANA-X rámutat arra, hogy a sütik kikapcsolásával a webhely minden funkciója nem használható.

Ez az adatfeldolgozás a 6. cikk (1) bekezdésének S.1 pontján alapul. f GDPR a VITANA-X jogos érdekeinek, nevezetesen az ajánlat optimalizálása érdekében.

3. Személyes adatok gyűjtése és felhasználása kapcsolatfelvételi kérelmekhez

Ha e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével lép kapcsolatba a VITANA-X-lel, akkor a megadott adatokat (e-mail címét és nevét) a VITANA-X menti a kérdések megválaszolása érdekében. A VITANA-X törli az ebben az összefüggésben felmerülő adatokat, miután a tárolásra már nincs szükség, például amikor az ügy megoldódott. Ellenkező esetben a feldolgozás korlátozott, ha vannak törvényes megőrzési követelmények.

Ez az adatfeldolgozás a 6. cikk (1) bekezdésének S.1. egy GDPR az ügyfél hozzájárulásával kapcsolatban.   

4. Adatkezelés az ügyfelekkel kapcsolatban szerződéskötéskor és fizetéskor

A termékek megrendelésekor a következő személyes adatokat tárolják:

1. Üdvözlet,

2. név,

3. Cím,

4. telefonszám,

5. faxszám,

6. e-mail cím,

7. Lehetséges más kézbesítési cím,

8. Lehetséges meglévő áfa-azonosító számot

9. Hitelkártya, banki és átutalási adatok.

A VITANA-X ezeket az adatokat kizárólag a szerződés teljesítése és az ügyfelekkel való kommunikáció céljából használja fel. Ez magában foglalja a szerződés kezdeményezését, megkötését, feldolgozását, garantálását és szükség esetén visszafordítását. Az adatokat a szerződés teljes végrehajtásáig tárolják. Amennyiben vannak kereskedelmi és adómegtartási időszakok, a tárolás időtartama akár 10 év is lehet.

Ez az adatfeldolgozás a 6. cikk (1) bekezdésének S. 1 lit. b GDPR a szerződés végrehajtásához. Az adó - és kereskedelmi jogi okokból történő további tárolás jogalapja a 6. cikk (1) bekezdés, 1. mondat c GDPR.

5. Adatkezelés az értékesítési partnerekkel kapcsolatban

A szerződés megkötéséhez és végrehajtásához értékesítési partnerként a következő személyes adatokra van szükségünk:

Üdvözlet, vezetéknév, utónév, cím, születési idő, e-mail cím, telefonszám, faxszám, IBAN és BIC, cégnév, adószám, HÉA-azonosítószám.

Ezekre az információkra van szükség a szerződés értékesítési partnerként történő létrehozásához és végrehajtásához, különös tekintettel a jutalékok kifizetésére. Ezen adatok feldolgozásának jogalapja a 6. cikk (1) bekezdésének S. 1 lit. b GDPR.

Értékesítési partnerként hozzáférhet a hátsó irodához. Ebben a hátsó irodában áttekintést kap az Ön kezdeményezett rendeléseiről. Ehhez a következő információkat fogja látni azokról az emberekről, akik megrendeltek:

Rendelési szám, megrendelés dátuma, karrier pozíció, vezetéknév, keresztnév, e-mail, az előző hónap megbízásainak nettó értéke, az utolsó online tevékenység ideje. Ez az információ szükséges a jutalékbejelentések kiszámításához és nyomon követhetőségéhez. Ezen adatok feldolgozásának jogalapja a 6. cikk (1) bekezdésének S. 1 lit. b GDPR.

A csapat áttekintését a hátsó irodában is megtekintheti. Itt az alsó sorban információkat talál az Ön által felvett értékesítési partnerekről. A következő információk jelennek meg:

Karrier pozíció, vezetéknév, utónév, az előző hónap megbízásainak nettó értéke, az utolsó online tevékenység ideje. Ez az információ szükséges a jutalékbejelentések kiszámításához és nyomon követhetőségéhez. Ezen adatok feldolgozásának jogalapja a 6. cikk (1) bekezdésének S. 1 lit. b GDPR.

6. Adatátvitel

A VITANA-X csak annyiban továbbítja a személyes adatokat, amennyiben ez szükséges a szerződés teljesítéséhez vagy a VITANA-X jogos érdekeinek védelméhez. A VITANA-X külső szolgáltatókat (szerződéses feldolgozók) használ a szerződés teljesítéséhez. A személyes adatok védelme érdekében külön megrendeléses adatfeldolgozási szerződéseket kötöttek a szolgáltatókkal.

A szállítás végrehajtásakor az ügyfél vezetéknevét, vezetéknevét, címét, e-mail címét és telefonszámát továbbítják a hajózási társaságnak. Az adatátvitel az Önnel, mint vevővel fennálló szerződéses kapcsolat teljesítésére zajlik. Az adatfeldolgozás jogalapja a 6. cikk (1) bekezdésének 1. pontja. b GDPR.

A fizetés feldolgozása érdekében az ügyfél fizetési adatait, nevezetesen vezetéknevét, vezetéknevét, címét, e-mail címét, telefonszámát továbbítják a megfelelő fizetési szolgáltatóhoz. Az illetékes fizetési szolgáltató adatvédelmi rendelkezései szintén alkalmazandók. Ez az adatfeldolgozás az Önnel mint vevővel fennálló szerződéses kapcsolat vagy a megadott hozzájárulás alapján történik. Az adatkezelés jogalapja a 6. cikk (1) bekezdésének 1. pontja. a vagy világít b GDPR.

Az értékesítési partnerek jutalékának kiszámításához az Ön felső szintjén, a fentebb felsorolt információk a megrendelésekről és a csapat áttekintése azoknak az értékesítési partnereknek is megjelennek, akiknek az alsó sorában vagy. Az értékesítési partnerek a következő információkat kapják Up-Line-tól:

Karrier pozíció, vezetéknév, keresztnév, e-mail, az előző hónap megrendeléseinek nettó értéke, az utolsó online tevékenység ideje. Ezekre az információkra van szükség az up-line különbség jutalékának kiszámításához és nyomon követhetőségéhez. Ezen adatok feldolgozásának jogalapja a 6. cikk (1) bekezdésének S. 1 lit. b GDPR.

A fizetés feldolgozása érdekében az értékesítési partnerek fizetési adatait, nevezetesen utónév, vezetéknév, cím, e-mail cím, telefonszám, születési idő, IBAN és BIC továbbítják a hitelintézeteknek vagy a fizetési közvetítőknek.

Számvitelünk feldolgozása érdekében továbbítjuk a személyes adatokat, nevezetesen az eladó partnerek utónevét, vezetéknevét, címét, e-mail címét és telefonszámát az ügyfélmegrendelésekkel és a jutalékokkal kapcsolatos nyilatkozatokkal kapcsolatban a külső könyvelési szolgáltatónknak.

Az adatokat továbbítják az említett szolgáltatóknak, hogy fenntartsák az Önnel mint értékesítési partnerrel fennálló szerződéses kapcsolatot. Az adatfeldolgozás jogalapja a 6. cikk (1) bekezdésének 1. pontja. b GDPR.

7. Az adatok felhasználása hirdetési célokra, hírlevél

A VITANA-X csak akkor használja személyes ügyféladatait, hogy csak akkor küld hírlevelet, ha az ügyfelek előzetesen hozzájárultak.

A hírlevelet a Clickfunnels eszköz küldte az Etison LLC-től, 1860 W. Lakes Place, Meridian, Idaho 83646, USA (a továbbiakban: Clickfunnels).

A hírlevél elküldéséhez az egyetlen kötelező információ az e-mail cím. A további, külön megjelölt adatok szolgáltatása önkéntes, és az ügyfél személyes megkeresésére szolgál. A megerősítés után a VITANA-X elmenti az ügyfél e-mail címét a hírlevél elküldése céljából.

Ezeket a személyes adatokat a Clickfunnels szerverein tárolják az Egyesült Államokban. A Clickfunnels ezeket az információkat használja a szállításhoz és az értékeléshez a VITANA-X nevében. Ezen felül a Clickfunnels ezeket az adatokat felhasználhatja saját szolgáltatások optimalizálására vagy fejlesztésére, például a tartalom szállításának és megjelenítésének technikai optimalizálására vagy gazdasági célokra, annak meghatározására, hogy mely országokból származnak a címzettek. A Clickfunnels azonban nem használja az ügyfél adatait, hogy saját magának írjon, vagy harmadik félnek továbbadja. A Clickfunnels adatvédelmi irányelve itt olvasható: https://signup.clickfunnels.com/privacy-policy

A VITANA-X kiértékeli a felhasználó viselkedését a hírlevél elküldésekor. Az értékeléshez az elküldött e-mailek úgynevezett webjelzőket vagy követő pixeleket tartalmaznak, amelyek egy képpontos képfájlokat képviselnek, amelyeket a VITANA-X webhelyen tárolnak. Az értékeléshez a felhasználó és a webjelzők által biztosított adatok kapcsolódnak a felhasználó e-mail címéhez és egyéni azonosítójához. Az adatokat csak álnevesített formában gyűjtik, tehát az azonosítókat nem kötik össze a felhasználó többi személyes adatával, a közvetlen személyes referencia kizárt. A felhasználó bármikor kifogást emelhet a követés ellen, ha az egyes e-mailekben található külön linkre kattint, vagy egy másik kapcsolatfelvételi módszerrel értesíti a VITANA-X-et. Az információ mindaddig tárolódik, amíg a felhasználó feliratkozott a hírlevélre. A kijelentkezés után a VITANA-X tisztán statisztikailag és névtelenül tárolja az adatokat.

Az ügyfél bármikor visszavonhatja a hírlevél elküldésére vonatkozó beleegyezését, és leiratkozhat a hírlevélről. Az ügyfél visszavonhatja a hozzájárulást az egyes hírlevelek e-mailben található linkre kattintva, a VITANA-X weboldalon található űrlap felhasználásával vagy e-mailben support@vitanax.com megmagyarázni.

Ez az adatfeldolgozás a megadott beleegyezésen alapul, a jogalap a 6. cikk (1) bekezdésének S. 1 lit. egy GDPR.

8. A Google Analytics használata

A VITANA-X a Google Analytics szolgáltatást, a Google LLC ("Google") által biztosított internetes elemzési szolgáltatást használja. A Google Analytics úgynevezett "sütiket" használ, szöveges fájlokat, amelyeket az ügyfél számítógépén tárolnak, és amelyek lehetővé teszik a weboldal ügyfél általi felhasználásának elemzését. A süti által a weboldal használatával összeállított információkat rendszerint továbbítják az USA-ban lévő Google szerverre, és ott tárolják. Ha az IP-névtelenítés aktiválva van ezen a weboldalon, akkor a Google előzetesen lerövidíti az ügyfél IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más szerződő államaiban. A teljes IP-címet csak az USA-ban lévő Google szerverre továbbítják, és kivételes esetekben ott rövidítik. A VITANA-X nevében a Google ezeket az információkat felhasználja a weboldal ügyfelek általi használatának felmérésére, jelentések összeállítására a weboldal tevékenységéről, valamint a VITANA-X, valamint a weboldal és az internet használatával kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására.

Az ügyfél böngészője által a Google Analytics részeként továbbított IP-címet nem egyesítik más Google-adatokkal.

Az ügyfél megakadályozhatja a sütik tárolását azáltal, hogy böngészőszoftverében megfelelő beállítást végez; A VITANA-X azonban rámutat arra, hogy ebben az esetben az ügyfél nem tudja teljes mértékben kihasználni a weboldal összes funkcióját. Az ügyfél azt is megakadályozhatja, hogy a Google összegyűjtse a cookie által generált és a weboldal használatával kapcsolatos adatokat (ideértve az Ön IP-címét), és ezeket az adatokat a Google feldolgozza a következő link alatt elérhető böngészőcsatlakozó segítségével: -Töltések és telepítések: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Alternatív megoldásként az ügyfél a következő linkre kattintva megakadályozhatja a Google Analytics adatgyűjtését. Be van állítva egy opt-out cookie, amely megakadályozza az Ön jövőbeli adatgyűjtését a webhely látogatásakor:

"Opt-out cookie" a Google Analytics számára

Felhívjuk figyelmét, hogy ha törli a cookie-kat a böngészőbeállításokból, akkor az opt-out cookie is törlődik, és valószínűleg Önnek újra aktiválnia kell azt.

A VITANA-X webhely a Google Analytics szolgáltatást használja az "anonymizeIp ()" kiterjesztéssel. Ennek eredményeként az IP-címeket rövidített formában dolgozzuk fel, így azokat nem lehet egy személyhez kapcsolni. Amennyiben az ügyféllel összegyűjtött adatok személyesek, azonnal kizárásra kerülnek, és a személyes adatokat azonnal törlik.

A VITANA-X a Google Analytics segítségével elemzi és rendszeresen javítja webhelyének használatát. A VITANA-X felhasználhatja a kapott statisztikákat ajánlatának javítására és érdekesebbé tételére a felhasználó számára. Kivételes esetekben, amikor a személyes adatokat továbbítják az USA-ba, a Google beküldte az EU – USA adatvédelmi pajzsot, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Harmadik féltől származó információk: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország, Fax: +353 (1) 436 1001. Felhasználási feltételek:

http://www.google.com/analytics/terms/de.html, az adatvédelem áttekintése: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html, valamint az adatvédelmi nyilatkozat: http: //www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Ez a webhely a Google Analytics szolgáltatást is használja a látogatói folyamatok eszközközi elemzésére, amelyet felhasználói azonosítón keresztül hajtanak végre. Az ügyfél kikapcsolhatja használatának eszközközi elemzését az ügyfélfiókjában a "Saját adatok", "Személyes adatok" alatt.

Ezt az adatfeldolgozást a VITANA-X jogos érdekének érvényesítése, azaz a kínálat optimalizálása céljából végzik. A jogalap a 6. cikk (1) bekezdésének 1. mondata. f GDPR.

9. Beépülő modulok és eszközök integrálása

Az alábbi szolgáltatók közösségi média-bővítményeit (a továbbiakban: plug-inek) használjuk:

Facebook, YouTube, Instagram, Twitter. 

Az úgynevezett két kattintásos megoldást használjuk. Ez azt jelenti, hogy amikor meglátogatja weboldalunkat, kezdetben semmilyen személyes adatot nem továbbítanak a plug-in szolgáltatóknak. A plug-in szolgáltatóját a kezdőbetűje vagy a logója fölött található négyzetben található jelöléssel ismerheti fel. Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy a gomb segítségével közvetlenül kommunikáljon a plug-in szolgáltatójával. A plug-in szolgáltató csak akkor kapja meg azokat az információkat, amelyeket Ön felhívott az online ajánlatunk megfelelő webhelyére, ha rákattint a megjelölt mezőre, és ezzel aktiválja. A plug-in aktiválásával személyes adatokat továbbítanak tőled a megfelelő plug-in szolgáltatónak, és ott tárolják (az Egyesült Államokbeli szolgáltatók számára). Mivel a plug-in szolgáltató adatokat gyűjt, különösen sütik használatával, azt javasoljuk, hogy minden szünetet töröljön a böngésző biztonsági beállításaival, mielőtt a szürkére kattint.

Nincs befolyásunk az összegyűjtött adatokra és az adatfeldolgozási műveletekre, és nem is tisztában vagyunk az adatgyűjtés teljes körével, a feldolgozás céljával, a tárolási időszakokkal. Nincs információnk a beépülő modul szolgáltatója által gyűjtött adatok törléséről sem.

A plug-in szolgáltató felhasználási profilként tárolja az önről összegyűjtött adatokat, és felhasználja azokat reklámozás, piackutatás és / vagy webhelyének a követelményeknek megfelelő kialakítása céljából. Az ilyen értékelést elsősorban (még nem bejelentkezett felhasználók számára is) végzik, hogy igényeken alapuló hirdetéseket jelenítsen meg, és hogy a közösségi hálózat többi felhasználóját tájékoztassa weboldalunkon végzett tevékenységeiről. Önnek joga van tiltakozni e felhasználói profilok létrehozása ellen, és ennek a jognak a gyakorlása érdekében fel kell lépnie a megfelelő plug-in szolgáltatóhoz. A plug-inekkel lehetőséget kínálunk arra, hogy kapcsolatba léphessen a közösségi hálózatokkal és más felhasználókkal, hogy javítsuk ajánlatunkat, és érdekesebbé tegyük, mint felhasználó.

Az adatok továbbadása függetlenül attól, hogy van-e fiókja a plug-in szolgáltatónál, és ott be van jelentkezve. Ha be van jelentkezve a plug-in szolgáltatóval, akkor a tőlünk összegyűjtött adatait közvetlenül a fiókjához rendelik a plug-in szolgáltatónál. Ha megnyomja az aktivált gombot, pl. Például, ha az oldal össze van kapcsolva, a plug-in szolgáltató ezeket az információkat is tárolja a felhasználói fiókjában, és nyilvánosan megosztja azokat a kapcsolatokkal. Javasoljuk, hogy rendszeresen jelentkezzen ki egy közösségi hálózat használata után, de különösen a gomb aktiválása előtt, mivel így elkerülhető, hogy a plug-in szolgáltató hozzárendelje profilját.

Az adatgyűjtés és a plug-in-szolgáltató általi feldolgozásának céljával és terjedelmével kapcsolatos további információk az alábbiakban találhatók ezen szolgáltatók adatvédelmi nyilatkozatain. Itt további információkat talál a jogaival és a magánélet védelmére szolgáló beállítási lehetőségekről:

YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA. A YouTube a Google LLC leányvállalata, amely benyújtotta az EU – USA adatvédelmi pajzsnak, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework 

Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, Kalifornia, 94025, USA; Az ügyfél erről további információt az Instagram adatvédelmi nyilatkozatában talál: http://instagram.com/about/legal/privacy/ ; Az Instagram beküldte az EU – USA adatvédelmi pajzsot, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA; További információk a Twitter adatvédelmi nyilatkozatában találhatók a következő címen: http://twitter.com/privacy ; A Twitter Inc. elkötelezett az EU – USA adatvédelmi pajzs elve mellett. További információt a következő címen talál:  https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAOu0026amp;status=Active

Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írország; A Facebook Inc., a Facebook Ireland Ltd. amerikai anyavállalata az EU – USA adatvédelmi pajzs tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért elkötelezett amellett, hogy megfeleljen az európai adatvédelmi törvény követelményeinek. További információ a Facebook adatvédelmi pajzsának állapotáról itt található: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAACu0026amp;status=Active, A Facebook teljes adatvédelmi irányelveit itt találhatja meg: https://de-de.facebook.com/full_data_use_policy

Ez az adatfeldolgozás a 6. cikk (1) bekezdésének S. 1 lit. a megadott hozzájárulása alapján és a 6. cikk (1) bekezdésének S.1. f GDPR a VITANA-X jogos érdekeinek, nevezetesen az ajánlat optimalizálása érdekében.

10. Facebook rajongói oldal

A VITANA-X az itt felkínált információs szolgáltatáshoz a Facebook Ireland Ltd., a Grand Canal Square Grand Canal Harbor, Dublin 2, Írország ("Facebook") műszaki platformját és szolgáltatásait használja.

Az EUB szerint a GDPR 26. cikke értelmében a Facebook és a Facebook rajongói oldal üzemeltetője között a Facebook rajongói oldalán feldolgozott személyes adatokért közös felelősség terheli. Ezért a Facebook és a VITANA-X megállapodást kötött a megosztott felelősségről, amelyhez itt férhet hozzá.

A VITANA-X a következő információkat nyújtja az adatfeldolgozásról a Facebook rajongói oldalunkon:

(1) Felelős személyek

Személyes adatainak a VITANA-X Facebook rajongói oldalán történő feldolgozását a következőkkel közösen végezzük:

Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írország

(2) adatfeldolgozás

Amikor belép egy Facebook rajongói oldalra, a végkészülék IP-címét továbbítja a Facebookra. A Facebook szerint ez az IP-név anonimizált és 90 nap elteltével törlődik, legalább annyiban, ha ez egy német IP-cím. Ezenkívül a Facebook további információkat tárol a felhasználók végkészülékeiről, például a használt internetes böngészőről. A Facebook képes lesz IP-címeket rendelni az egyes felhasználók számára. Ha be van jelentkezve Facebook-fiókjába, miközben meglátogatja rajongói oldalunkat, akkor a végkészülén egy olyan süti található, amelyen a Facebook-azonosító található. Ennek a sütinek köszönhetően a Facebook megértheti, hogy meglátogatta rajongói oldalunkat, és hogyan használta. A Facebook ezeket az információkat arra használja, hogy testreszabott tartalmat vagy hirdetéseket jelenítsen meg Önnek.

Ha nem akarja, jelentkezzen ki a Facebook-fiókjáról, vagy kapcsolja ki a "bejelentkezett marad" funkciót. Azt is javasoljuk, hogy törölje a készüléken a sütiket, zárja be és indítsa újra a böngészőt. Ez a folyamat törli a Facebook azon adatait, amelyeket a Facebook felhasználhat az Ön összeköttetésére.

Ha azonban rajongói oldalunk interaktív funkcióit szeretné használni, akkor ismét be kell jelentkeznie a Facebook-ba a Facebook bejelentkezési adataival. Ez lehetővé teszi a Facebook számára, hogy ismét kapcsolatba lépjen Önnel.

Hogyan használja a Facebook a Facebook oldalain tett látogatás adatait saját céljaira, milyen mértékben rendeli el a Facebook oldal tevékenységeit az egyes felhasználók számára, mennyi ideig tárolja a Facebook ezeket az adatokat, és hogy a Facebook oldal látogatásának adatai harmadik felek számára a Facebook nem továbbítja véglegesen, és számunkra nem ismert. A rajongói oldalunk felhasználóiként csak a Facebook által az adatvédelemmel kapcsolatos információkra hivatkozhatunk. 

Ebben az összefüggésben az önről gyűjtött adatokat a Facebook dolgozza fel, és szükség esetén továbbítja az Európai Unión kívüli országokba.

A Facebook az adathasználati iránymutatásokban általánosságban leírja, hogy milyen információt kap a Facebook és hogyan használják fel. Itt talál információkat a Facebook kapcsolatfelvételi lehetőségeiről és a hirdetések beállítási lehetőségeiről is. Az adathasználati irányelvek a következő linken érhetők el: http://de-de.facebook.com/about/privacy

A Facebook teljes adatvédelmi irányelveit itt találhatja meg:

https://de-de.facebook.com/full_data_use_policy

A Facebook adatvédelmi politikája további információkat tartalmaz az adatfeldolgozásról:

https://www.facebook.com/about/privacy/

Az ellenzéki opciók (úgynevezett opt-out) itt állíthatók be: https://www.facebook.com/settings?tab=ads és itt http://www.youronlinechoices.com

A Facebook Inc., a Facebook Ireland Ltd. amerikai anyavállalata az EU – USA adatvédelmi pajzs tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért elkötelezett amellett, hogy megfeleljen az európai adatvédelmi törvény követelményeinek. További információ a Facebook adatvédelmi pajzsának állapotáról itt található: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAACu0026amp;status=Active.

A felhasználók személyes adatainak továbbítását és további feldolgozását harmadik országokban, például az Egyesült Államokban, és az ezzel kapcsolatos lehetséges kockázatokat Ön, mint felhasználó, nem értékelhetjük minket, mint a Facebook rajongói oldal üzemeltetőjét.

(3) Betekintési funkció

A Facebook statisztikai adatokat is szolgáltat az SBS-Legal számára, mint rajongói oldal üzemeltetője az úgynevezett "Insights" funkció részeként. Ezeket a statisztikákat a Facebook hozza létre és biztosítja. Mi, mint a rajongói oldal üzemeltetője, nincs befolyásunk a generációra, különösen ezt a funkciót nem tudjuk megakadályozni. A "Betekintés" funkció részeként a következő információk jelennek meg a "Rajongók", "Előfizetők", "Elért emberek" és "Interaktív emberek" kategóriákban:

Oldaltevékenységek, például oldalnézetek, oldalnézet, az oldalon végrehajtott tevékenységek; Elérheti olyan tevékenységeket, mint például a "Tetszik", Elérkezett emberek és ajánlások, Hozzájárulási tevékenységek, például interakciók, videomegtekintések, megjegyzések, megosztott tartalom.

Ezen túlmenően statisztikai információkat kapunk a rajongói oldalunkon található Facebook csoportokról. A Facebook használati feltételeivel összhangban, amelyekhez minden felhasználó beleegyezett egy Facebook-profil létrehozásakor, azonosíthatjuk az oldal előfizetőit és rajongóit, valamint megtekinthetjük profiljaikat és más tőle megosztott információkat.

A Facebook további információt nyújt erről a következő linken:

http://de-de.facebook.com/help/pages/insights.

A VITANA-X ezeket az összesített formában rendelkezésre álló adatokat arra használja, hogy a rajongói oldalon szereplő hozzájárulásokat és tevékenységeket vonzóbbá tegye a felhasználók számára, például tartalmakkal és a hozzászólások időtervezésével kapcsolatban. Az adatkezelés jogalapja a 6. cikk (1) bekezdésének 1. pontja. f GDPR, nevezetesen jogos érdeklődésünk az ajánlatunk optimalizálása iránt.

(4) Tárolási idő

Csak akkor tároljuk a Facebook által továbbított információkat, amíg a törlés vagy anonimizálás iránti érdeklődés nem haladja meg a tiédét.

Ha a továbbiakban nem akarja az itt leírt adatfeldolgozást, akkor kérjük, használja a "Nem tetszik ez az oldal" és / vagy a "Feliratkozás erre az oldalra" funkciókat, hogy megszüntesse felhasználói profilját a rajongói oldalunkon.

(5) Az Ön joga, mint adatalany

Javasoljuk, hogy az adatvédelmi nyilatkozat végén felsorolt jogaival kapcsolatos bármilyen kérdését vagy egyéb kérdését a Facebook felé irányítsa, mivel csak a Facebook teljes hozzáféréssel rendelkezik a felhasználói adatokhoz. Ha továbbra is elküldi nekünk kérését, akkor azt természetesen feldolgozzuk és továbbküldjük a Facebook-ra.

11. Az érintettek jogai

Az érintetteknek joguk van:

- Információ az Ön adatainak feldolgozásáról

Az adatok helyesbítése vagy törlése

A feldolgozás korlátozása

- A feldolgozás elleni kifogás

-Adat hordozhatóság

A megadott hozzájárulás visszavonása jövőbeni hatályban

- Panasz az adatvédelmi felügyeleti hatóságnak

Az összes német felügyeleti hatóság listája itt található https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html

Osztrák adatvédelmi hatóság:

https://www.dsb.gv.at/

12. Az adatvédelmi nyilatkozat változásai

Fenntartjuk a jogot az adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására annak érdekében, hogy azt a jogi helyzet vagy az ajánlatunk változásaihoz igazítsák.

Reméljük, hogy ez az információ segít jogainak gyakorlásában. Ha további információt szeretne az adatvédelmi előírásokról, mi állunk rendelkezésére.

Az adatvédelmi nyilatkozat állapota: 2019.09.05

hu_HUMagyar
de_DEDeutsch en_USEnglish it_ITItaliano es_ESEspañol nn_NONorsk nynorsk fr_FRFrançais ru_RUРусский hu_HUMagyar
x
x