Historien om livet ditt

Gjennom kunnskapen om din personlige DNA-analyse endrer du livet ditt og blir deg selv! Finn ut alt om dine personlige styrker og utviklingspotensial.

Kroppen din består av rundt 50 billioner individuelle celler, og de fleste av disse cellene inneholder en kjerne som inneholder menneskets kromosomer. Et kromosom består av en "tett innpakket tråd", den såkalte DNA-dobbelhelix. DNA er den faktiske genetiske koden, blåkopien av kroppen din. Denne genetiske koden består av omtrent 3,2 milliarder bokstaver i hver person, og omtrent 1% av denne koden representerer områdene som vi kaller gener. Et gen er en instruksjon for kroppen og har vanligvis bare en spesifikk funksjon. Det er gener hvis funksjon det er å fortelle kroppen hvordan den kan produsere blå fargestoffer, som deretter fører til blå øyne. Det er også gener som forteller kroppen hvordan de bryter ned mat i tarmen for deretter å absorbere næringsstoffene.

Slik fungerer det:

Gjennom kunnskapen om din personlige DNA-analyse endrer du livet ditt og du holder deg selv! Finn ut alt om dine personlige styrker og utviklingspotensial.

Din personlige DNA-profesjonelle analyse basert på spyttprøven din. Bestill ditt DNA-analysesett og motta det med post noen dager senere.

Samle spyttprøven din og send den tilbake til oss. Bekreft dette i den opprettede kontoen din, og etter ca 4-6 uker vil du få resultatene dine praktisk som PDF for nedlasting.

Hvordan drar du fordel av DNA-testen?

Finn ut alt om: Ernæring og vektstyring, reaksjon på fett og karbohydrater, mikronæringsstoffer, metabolske faktorer, laktosefølsomhet, avgiftning, aldringsprosess, sportsaktivitet, styrke / utholdenhetsreaksjon, ernæringstabell (1000+ matvarer)

nn_NONorsk nynorsk
de_DEDeutsch en_USEnglish it_ITItaliano es_ESEspañol hu_HUMagyar fr_FRFrançais ru_RUРусский ro_RORomână pl_PLPolski sk_SKSlovenčina cs_CZČeština nn_NONorsk nynorsk
X
X