VITANA-X Europe AG
Zugerstrasse 76b
6340 Baar
Sveits

Representert av:
Alois Anichhofer

kontakt
Telefon: +41 41 539 1 539
E-Mail: support@vitanax.com

Tvisteløsning
EU-kommisjonen gir en plattform for online tvisteløsning (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Du finner e-postadressen vår i avtrykket ovenfor.

Vi er ikke villige eller forpliktet til å delta i tvisteløsningsforhandlinger for et forbruker voldgiftsnemnd.

Ansvar for innhold
Som tjenesteleverandør er vi ansvarlige for vårt eget innhold på disse sidene i samsvar med generelle lover i samsvar med § 7 (1) TMG. I følge §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteleverandør ikke forpliktet til å overvåke overført eller lagret tredjepartsinformasjon eller undersøke omstendigheter som indikerer ulovlig aktivitet.

Pliktene til å fjerne eller blokkere bruken av informasjon i henhold til generelle lover forblir upåvirket. Ansvar i denne forbindelse er imidlertid bare mulig fra det tidspunktet vi blir klar over et spesifikt juridisk brudd. Så snart vi blir klar over slike brudd, fjerner vi dette innholdet umiddelbart.

Ansvar for lenker
Vårt tilbud inneholder lenker til eksterne nettsteder fra tredjepart, hvis innhold vi ikke har noen innflytelse på. Av denne grunn kan vi ikke påta oss noe ansvar for dette eksterne innholdet. Den respektive leverandøren eller operatøren av sidene er alltid ansvarlig for innholdet på de koblede sidene. De koblede sidene ble sjekket for mulige juridiske brudd på det tidspunktet koblingen ble opprettet. Det ble ikke sett noe ulovlig innhold på det tidspunktet koblingen ble opprettet.

En permanent kontroll av innholdet på de lenket sidene er ikke rimelig uten konkrete bevis på overtredelse. Så snart vi blir klar over juridiske brudd, fjerner vi slike lenker umiddelbart.

copyright
Innholdet og verkene på disse sidene opprettet av nettstedsoperatøren er underlagt tysk opphavsrettslovgivning. Duplisering, redigering, distribusjon og enhver form for bruk utenfor grensene for copyright lov krever skriftlig samtykke fra den respektive forfatteren eller skaperen. Nedlastinger og kopier av denne siden er bare tillatt for privat, ikke-kommersiell bruk.

Så langt innholdet på denne siden ikke ble opprettet av operatøren, respekteres opphavsretten til tredjepart. Spesielt er tredjepartsinnhold merket som sådan. Hvis du likevel blir klar over brudd på opphavsretten, vennligst gi oss beskjed. Så snart vi blir klar over lovlige brudd, vil vi fjerne slikt innhold umiddelbart.


Tilbake til hjemmesiden

nn_NONorsk nynorsk
de_DEDeutsch en_USEnglish it_ITItaliano es_ESEspañol hu_HUMagyar fr_FRFrançais ru_RUРусский ro_RORomână pl_PLPolski sk_SKSlovenčina cs_CZČeština nn_NONorsk nynorsk
X
X