Vitenskap bak kroppsmoussen

Innovativ forskning

I kombinasjon med nyskapende forskning og utvikling, bruker VITANA X denne kunnskapen til å motvirke cellulitter på en naturlig måte.

Mange produkter lover suksess mot cellulitter gjennom overbevisende ingredienser. Imidlertid utvikler disse bare effektiviteten når de absorberes fullstendig gjennom huden og når de dypere lagene i det menneskelige bindevevet, for bare derfra aktiveres oppstrammingen bærekraftig.

Ingredienser i sin mest effektive form

Takket være den patenterte micelle-teknologien har VITANA X for første gang lykkes med å konvertere oljebaserte aktive ingredienser til en vannløselig form. Ved hjelp av den innovative teknologien brytes de utvalgte aktive ingrediensene ned i kroppens minste byggestein, micellen. Som små molekylkomplekser er mekanismene for aktive ingredienser påviselig effektive.

Tightening Body Mousse inneholder en effektiv kombinasjon av røkelse, sibirisk ginseng, samt ubiquinon Q10 og vitamin E, i form av miceller, den såkalte ernæringen til stamceller.

En merkbart fastere hudfarge på få sekunder

Gjennom den enkle, eksterne applikasjonen, absorberes de naturlige ingrediensene av huden som en svamp og transporteres inn i bindevevet på få sekunder. Derfra aktiveres svake celler spesifikt, med en umiddelbar effekt.

Den klare effekten kan sees etter bare 10 minutters eksponering. Bindevevet er håndgripelig og synlig fastere. De beste resultatene er blant løftene om suksess som VITANA X garanterer gjennom den patenterte Micelle-teknologien.

I en effektivitetsstudie med testpersoner i forskjellige aldersgrupper og grader av cellulitt oppnådde Tightening Body Mousse utmerkede resultater og strammet, synlig og målbart, vevet i magen, lårene og baken.

produktinformasjon

Tightening Body Mousse består av 100% fra naturlige organiske ingredienser i micellær form. Uten tilsatt alkohol.

ingredienser

INCI (Internasjonal nomenklatur for kosmetiske ingredienser)

nn_NONorsk nynorsk
X
X