Øk biotilgjengeligheten til minst 95%

Biotilgjengeligheten til dårlige og fettløselige stoffer er veldig lav og er vanligvis under 20%. I hverdagen betyr dette at 80% eller mer av dette verdifulle vitaminet ofte ikke kan brukes når du for eksempel tar vitamin E. Majoriteten av de aktive ingrediensene skilles ut ubrukt og i verste fall byrder organismen fortsatt. I tillegg avtar kroppens evne til å absorbere fettløselige stoffer med alderen.

I dag bruker vi det tekniske uttrykket “micelle formation” for å konvertere vanskelige og fettløselige stoffer til en vannløselig form. Dette løser dette problemet med lavt inntak. Nå har VITANA X i samarbeid med et europeisk laboratorium lyktes i å forbedre denne lenge etablerte metoden. Resultatet er en forbedret renhet og en påvist biotilgjengelighet på 95% (eller mer).

Den såkalte "innkapslede" tilstanden til molekylene fører til en høy termisk, mekanisk, sensorisk og mikrobiologisk stabilitet. Det er nå også garantert at det inntatte stoffet (vitamin) passerer gjennom mage-tarmkanalen uten å bli ødelagt eller forandret av magesyren. Effekten av denne vannoppløselige doseringsformen er vitenskapelig bevist ved studier og muliggjør nå et mye bedre resultat i inntaket. 

Prisbelønnet innovasjon

Den patenterte prosessen mottok den ettertraktede Pharma-prisen i 2018. For kort tid siden var det som var mulig gjennom den kontrollerte dannelsen av miceller utenkelig: ”Vi er glade og stolte over å kunne ta et viktig skritt i bruken av essensielle vitale stoffer. Når du ser de kliniske resultatene, kan du med rette snakke om en ny epoke. ”

VITANA X har blitt betrodd utviklingen av forskjellige vitamin-, mineral- og proteinprodukter, som alle er basert på denne patenterte prosessen.

nn_NONorsk nynorsk
de_DEDeutsch en_USEnglish it_ITItaliano es_ESEspañol hu_HUMagyar fr_FRFrançais ru_RUРусский ro_RORomână pl_PLPolski sk_SKSlovenčina cs_CZČeština nn_NONorsk nynorsk
X
X